Niet langer ondersteunde browser:
Het ziet ernaar uit dat wij uw browser niet meer ondersteunen. Hierdoor kunnen sommige features niet werken.
Kozijn-info.nl
Kozijn-info.nl

Goedkope kozijnen

Nieuwe kozijnen aanschaffen is een dure ingreep, het is dan ook logisch dat je op zoek bent naar goedkope kozijnen. In dit artikel wordt beschreven hoe je de goedkoopste prijs kunt krijgen voor de kozijnen die je wilt. Eerst moeten we kijken bij welk materiaal je het goedkoopst uit bent, dit zijn kunststof of zacht hout kozijnen, op pagina prijzen vindt je meer informatie over wat een gemiddeld kozijnbedrijf rekent voor kozijnen. Let er echter wel op dat er een verschil in prijs is voor zacht en hard hout (duurder).

Meerdere kozijnen bestellen

Een leverancier zal liever meerdere kozijnen in een keer leveren (het liefst alles in een keer vervangen), dit zal resulteren in een goedkopere prijs. Dit komt goed uit, waarschijnlijk zul je ook meerdere kozijnen nodig hebben wanneer je ze wilt kopen. Het kan ook een idee zijn om bij de buren te informeren of zij misschien ook interesse hebben. Daar zal de leverancier ook blij mee zijn en ook dit is een grote kans op goedkopere kozijnen omdat je dan een groepskorting kunt krijgen.

Onderhandel over de prijs

Wanneer je een groot bedrag uitgeeft (wat het geval is bij de aankoop van kozijnen) heb je altijd een goede onderhandelingspositie. Zeker wanneer je meerdere offertes van verschillende bedrijven hebt en dat is precies wat je krijgt als je via onze offerte service meerdere prijsopgaven aanvraagt. Laat de goedkoopste offerte aan de verschillende bedrijven zien, dan zullen ze in sommige gevallen zakken met de prijs en net zolang tot je kunt kiezen voor de goedkope kozijnen die je zoekt.

Zelf plaatsen

Wanneer je echt goedkoop uit wilt zijn kun je zelf kozijnen plaatsen. Je bespaart dan een groot deel van de prijs, namelijk de arbeidskosten. Het enige dat je aan moet schaffen zijn de kozijnen, montagematerialen en eventueel gereedschap. Je moet wel een hele goede klusser zijn als je zelf het kozijnwerk wilt plaatsen, wij adviseren dan eigenlijk ook altijd de kozijnen te laten plaatsen door een erkend kozijnbedrijf.

Goedkoop op lange termijn

Wanneer je isolerende kozijnen met isolatieglas aanschaft zal dit zichzelf op termijn uitbetalen. Je kunt namelijk op deze manier wel €100 euro per jaar besparen op de stookkosten. Op deze manier bespaar je een hoop geld en deze investering wordt op lange termijn dus nog rendabeler. Let dus op de isolatiewaarde van de materialen die je wilt aanschaffen. Kunststof kozijnen isoleren tegenwoordig het beste, aluminium kozijnen isoleren in alle gevallen het slechtste (en zijn tevens ook het duurste). Soms kun je ook een subsidie krijgen op de aanschaf van isolerende kozijnen.

De kosten voor jouw wensen

Als je benieuwd bent naar de prijzen voor jouw nieuwe kozijnen dan kun je het beste in contact komen met aanbieders van kozijnen in jouw regio. Door het aanbod te vergelijken en te kiezen voor de goedkoopste/beste deal kun je besparen op de aanschafkosten. Vraag daarom vandaag nog gratis meerdere offertes op en begin met vergelijken. Ook kun je alvast aangeven dat je op zoek bent naar goedkope kozijnen, dan weet elke aanbieder dat ze daar rekening mee moeten houden.

 

Offertes voor kozijnen ontvangen?

Kies voor een erkende kozijnspecialist en verzeker jezelf van een correcte plaatsing van de kozijnen. Via onderstaand formulier ontvang je vrijblijvend prijsvoorstellen en advies van specialisten actief in jouw buurt.

  • Gratis
  • Vrijblijvend
  • Vergelijk & Bespaar
  • Erkende kozijnspecialisten