Niet langer ondersteunde browser:
Het ziet ernaar uit dat wij uw browser niet meer ondersteunen. Hierdoor kunnen sommige features niet werken.
Kozijn-info.nl
Kozijn-info.nl

Kozijn subsidies 2023

Ook in 2023 kunnen woningeigenaren gebruik maken van de ISDE-regeling en geld terugkrijgen voor het laten plaatsen van nieuwe kozijnen (zie: www.rvo.nl). Er is dit jaar €350 miljoen aan budget. Een kozijnspecialist kan je meer vertellen over de mogelijkheden.

Klassieke ramen

Hoe vraag ik subsidie aan?

Als er een subsidieregeling van start gaat, wordt hierbij duidelijk aangegeven hoe men gebruik kan maken van die subsidie. Vaak zijn er bepaalde voorwaarden waar rekening mee gehouden moet worden. Dus let daar goed op. Vanaf 24 januari 2023 kun je je aanvraag indienen bij het RVO.

Hoeveel subsidie?

De kozijnsubsidie valt samen met die van hoogrendementsglas, daarom dien je dus ook nieuwe beglazing te kopen als je van plan bent om gebruik te maken van deze subsidie.

Bedrag Min. m2 Min. U-waarde
HR++-glas €23 8 ≤ 1,2
Kozijnpanelen €10 ≤ 1,2
Isolerende deuren €65,50 ≤ 1,0
Triple-glas €65,50 8 ≤ 0,7
Kozijnpanelen €45 ≤ 0,7
Isolerende deuren €65,50 ≤ 1,0

Bekijk de voorwaarden op de website van de RVO: www.rvo.nl

Doe het niet alleen voor de subsidie

Waarschijnlijk lees je dit stuk omdat je een manier zoekt om te besparen op nieuwe kozijnen. Maar vergeet niet dat niet alleen de subsidie je voordeel oplevert. Nieuwe kozijnen die goed isoleren leveren sowieso voordeel op. Je energieverbruik zal behoorlijk dalen, wat uiteraard ook weer resulteert in lagere energiekosten. Zeker met de hoge energieprijzen kan dit zeer aantrekkelijk zijn en kan het je honderden euro’s per jaar schelen. Wanneer je de exacte kosten van jouw kozijnen wilt weten kun je op onze website offertes bij meerdere kozijnbedrijven opvragen. Zo krijg je een goed beeld van de totale kosten.

 

Offertes voor kozijnen ontvangen?

Kies voor een erkende kozijnspecialist en verzeker jezelf van een correcte plaatsing van de kozijnen. Via onderstaand formulier ontvang je vrijblijvend prijsvoorstellen en advies van specialisten actief in jouw buurt.

  • Gratis
  • Vrijblijvend
  • Vergelijk & Bespaar
  • Erkende kozijnspecialisten