Niet langer ondersteunde browser:
Het ziet ernaar uit dat wij uw browser niet meer ondersteunen. Hierdoor kunnen sommige features niet werken.
Kozijn-info.nl
Kozijn-info.nl

Kozijnen prijzen vergelijken

Kozijnen prijzen vergelijken van verschillende aanbieders (vrijblijvende offertes opvragen) is een goede manier om goedkope kozijnen te vinden zodat je niet te veel betaalt voor je investering. Dat is gelijk ook het ideale aan vrijblijvende offertes, je zit nergens aan vast en kunt dus zonder verplichtingen gemakkelijk zien waar de kozijn prijzen het laagst zijn.

Er zijn wel een aantal zaken die je in ogenschouw moet nemen voordat je op een goede manier de prijzen vergelijken kan. Dit zijn zaken die vooral over kwaliteit en service gaan.

Prijzen vergelijken kan enkel bij duidelijke offertes

Als je kozijnen prijzen op een goede manier wilt kunnen vergelijken is het van belang dat je bij verschillende kozijnenzetters offertes krijgt met vergelijkbare producten. Geef precies aan welke type kozijn je wilt, het soort glas dat erin moet, de opties die het kozijn moet bezitten en natuurlijk de maten. Je kunt bijvoorbeeld aangeven dat je een draaikiepkozijn wilt met een isolatiewaarde van 1,1 met HR++ glas. En dan bijvoorbeeld 4 kozijnen van 60 cm x 60 cm en 3 kozijnen 120 cm x 80 cm.

Geef ook aan of de oude kozijnen verwijderd moeten worden of dat dat reeds gebeurd is. Ook is het belangrijk voor de kozijnzetters om te weten wat voor type muren het pand heeft, dan weten zij welke bevestiging methode er toegepast moet worden. Met andere woorden, wees zo uitgebreid mogelijk bij je offerteaanvraag. En vraag bovendien of de kosten binnen de offerte gespecificeerd kunnen worden, dat is weer makkelijker vergelijken wanneer je de verschillende offertes binnen hebt. Vraag of ze de kosten voor het product, de montagekosten, voorrijkosten en meer kunnen opsplitsen.

Wordt er echt precies hetzelfde geboden?

Bekijk in de gespecificeerde offertes of de verschillende kozijnenzetters precies hetzelfde aanbieden. Dan pas is het eerlijk om de kozijnen prijzen te vergelijken. Mocht je vragen hebben bij een bepaalde offerte, of je hebt extra duidelijkheid nodig dan kun je natuurlijk altijd bellen met de vraag welk type glas zij nou precies hebben meegenomen in de prijs en of dat bijvoorbeeld de ventilatie roosters wel precies gelijk zijn bij de verschillende aanbieders.

Ook is het verstandig navraag te doen naar de garantie die bij het geleverde product zit. De garantie is erg belangrijk, dit betekent namelijk niet alleen dat je garantie op het product en de montage hebt, maar ook dat de kozijnenzetters het product goed willen afleveren en plaatsen. De kozijnenzetters zitten er natuurlijk ook niet op te wachten om na een paar maanden terug te moeten komen omdat er klachten zijn. Daarnaast zijn er nogal wat beunhazen te vinden in de wereld van de kozijnen in Nederland. Die bedrijven zou je eigenlijk direct al moeten overslaan. Voor de correcte plaatsing van kozijnen moet je in zee gaan met een professioneel bedrijf, die hoeft echter niet altijd een erkenning of een bepaald keurmerk te hebben.

Ga niet enkel op de kozijnen prijzen af

Nadat je alles duidelijk hebt, kun je goed de kozijnen prijzen gaan vergelijken. Wel moet je er op letten dat je niet enkel op de prijs moet gaan. Een goed gevoel bij een bedrijf, het liefst onderbouwd op ervaringen van andere mensen is minstens zo belangrijk. Natuurlijk is een goede deal aantrekkelijk en daar moet je ook zeker op letten, laat dit alleen niet ten kosten gaan van de kwaliteit.

Op Kozijn-Info.nl kun je een offerte aanvraag invullen die terecht komt bij meerdere kozijnbedrijven in jouw regio. Het fijne hiervan is dat ze allemaal precies dezelfde aanvraag krijgen en het je veel minder tijd kost dan alle sites af te gaan en meerdere formulieren in te vullen. Vul het offerteformulier in om goed de prijzen te kunnen vergelijken.

 

Offertes voor kozijnen ontvangen?

Kies voor een erkende kozijnspecialist en verzeker jezelf van een correcte plaatsing van de kozijnen. Via onderstaand formulier ontvang je vrijblijvend prijsvoorstellen en advies van specialisten actief in jouw buurt.

  • Gratis
  • Vrijblijvend
  • Vergelijk & Bespaar
  • Erkende kozijnspecialisten