Niet langer ondersteunde browser:
Het ziet ernaar uit dat wij uw browser niet meer ondersteunen. Hierdoor kunnen sommige features niet werken.
Kozijn-info.nl
Kozijn-info.nl

Garantieregeling

Kozijnen gaan vaak tientallen jaren mee. De exacte levensduur hangt van tal van factoren af. Hoe goed is het materiaal onderhouden? Om welk materiaal gaat het überhaupt? Wat hebben de kozijnen gekost? Kortom: welke levensduur zou je van de kozijnen mogen verwachten? Het kan zo zijn dat de kozijnen de beloofde levensduur niet halen. Maar wat doe je daar dan aan?

Hoe zit het met de garantie?

Op de meeste kozijnen wordt een fabrieksgarantie gegeven van 10 jaar. Dit houdt in dat je bij grote schade die niet het gevolg is van logische slijtage recht hebt op kosteloze reparatie. Het voordeel van fabrieksgarantie is dat een fabriek regelmatig te maken heeft met garantieclaims en hierdoor over het algemeen een speciale garantieafdeling in het leven heeft geroepen.

Kies voor SGT en KOMO garantie

SGT (Hout 100%) en KOMO zijn beide keurmerken voor kozijnen. Het keurmerk ziet er niet alleen op toe dat de kwaliteit van de kozijnen in orde is, maar ook dat de garantiebepalingen in orde zijn. Zo geldt bij deze keurmerken dat er een minimale garantietermijn geldt van 10 jaar. Gezien de totale levensduur van soms wel 50 jaar is dat maar een korte periode, maar het is uiteraard beter dan niets.

Zie:
www.hout100procent.nl
www.komo.nl

 

Offertes voor kozijnen ontvangen?

Kies voor een erkende kozijnspecialist en verzeker jezelf van een correcte plaatsing van de kozijnen. Via onderstaand formulier ontvang je vrijblijvend prijsvoorstellen en advies van specialisten actief in jouw buurt.

  • Gratis
  • Vrijblijvend
  • Vergelijk & Bespaar
  • Erkende kozijnspecialisten