Niet langer ondersteunde browser:
Het ziet ernaar uit dat wij uw browser niet meer ondersteunen. Hierdoor kunnen sommige features niet werken.
Kozijn-info.nl
Kozijn-info.nl

Dakkapel

Het is van groot belang om in een dakkapel kozijnen met ramen te plaatsen. Het grote voordeel hiervan is uiteraard de lichtinval die je in de ruimte kunt realiseren. Daarnaast biedt een dakkapel met ramen de mogelijkheid om de ruimte goed te ventileren.

Wat kost een kozijn in een dakkapel?

De kosten voor een los kozijn zijn niet zo heel erg duur; de kosten hiervoor liggen rond de €90 euro voor 1 m2 kozijn. Het plaatsen en het raam zelf zijn de aspecten die een kozijn in een dakkapel zo duur maken. Een los raam van 1 m2 kost tussen de €250 en €750, afhankelijk van het type glas en de grootte van het raam. Inclusief plaatsingskosten komt daar nog eens zo een €300 euro bovenop.

Een glaszetter inhuren

Je hebt een specialist nodig om het glas te laten plaatsen. Natuurlijk wil je hier wel enigszins kwaliteit hebben, je wilt immers voorkomen dat het kozijn lekkages gaat vertonen of op een andere wijze achteraf blijkt dat het kozijn op een ondeskundige wijze is geplaatst.

Een goede glaszetter vind je vaak het beste door in je naaste omgeving na te vragen of iemand ervaring heeft met een bepaald bedrijf. Misschien heb je zelfs wel een glaszetter in je kennissenkring! Mocht deze manier van zoeken geen resultaat bieden, dan kun je op www.isolatieglaswijzer.nl zoeken naar een glaszetter. Houd hierbij wel rekening met online reviews om er zo achter te komen of een glaszetter echt goed is in zijn vak. Er zijn veel beunhazen op de markt aanwezig, waardoor voorzichtigheid geboden is.

 

Offertes voor kozijnen ontvangen?

Kies voor een erkende kozijnspecialist en verzeker jezelf van een correcte plaatsing van de kozijnen. Via onderstaand formulier ontvang je vrijblijvend prijsvoorstellen en advies van specialisten actief in jouw buurt.

  • Gratis
  • Vrijblijvend
  • Vergelijk & Bespaar
  • Erkende kozijnspecialisten