Niet langer ondersteunde browser:
Het ziet ernaar uit dat wij uw browser niet meer ondersteunen. Hierdoor kunnen sommige features niet werken.
Kozijn-info.nl
Kozijn-info.nl

Kunststof kozijnen op maat

Kunststof kozijnen op maat laten maken lijkt misschien ingewikkeld maar is voor de kozijnenproducent een simpele klus. Het kunststof dat gebruikt wordt is polyvinylchloride (pvc). Dit pvc wordt vervaardigd uit petroleum en zout, het bestaat voor een groot gedeelte uit mineralen die de natuur eigen is. Dit materiaal is zeer makkelijk bewerkbaar en zodoende zijn de kunststof kozijnen profielen gemakkelijk op maat te produceren.

De leverancier komt bij je thuis langs om de juiste maten op te nemen en zal deze maten doorgeven aan de fabriek, deze kan op zijn beurt het kozijn inclusief het glas op maat maken zodat ze een perfect resultaat krijgen met de wanden.

Is op maat altijd nodig?

Er zijn al heel veel verschillende kozijnen maten die zo uit de fabriek komen rollen. De meest gangbare maten kun je vinden op onze pagina over de kunststof kozijnen prijzen. De maten die je daar ziet staan zijn de meest gangbare wat de meeste huizen in Nederland hebben. Als je benieuwd bent of je een op maat oplossing nodig hebt, dan kun je het beste contact opnemen door middel van het offerte formulier. Leg jouw situatie uit en een specialist zal je een adequaat antwoord geven.

Kosten kunststof kozijnen op maat

Er wordt bijna geen meerwerk gerekend voor het maken van kunststof kozijnen op maat. Je kunt uitgaan van de gebruikelijke prijzen die wij geven op onze pagina over de prijzen. Aangezien je een afwijkende maat hebt zul je een beetje moeten inschatten waar de kozijn op uit komt. Als je echt exact de prijs wilt weten van jouw wensen, dan kun je het beste het offerteformulier invullen en zodoende een persoonlijk antwoord krijgen. Vermeld in jouw aanvraag dat je nieuwsgierig bent naar de kosten.

 

Offertes voor kozijnen ontvangen?

Kies voor een erkende kozijnspecialist en verzeker jezelf van een correcte plaatsing van de kozijnen. Via onderstaand formulier ontvang je vrijblijvend prijsvoorstellen en advies van specialisten actief in jouw buurt.

  • Gratis
  • Vrijblijvend
  • Vergelijk & Bespaar
  • Erkende kozijnspecialisten