Niet langer ondersteunde browser:
Het ziet ernaar uit dat wij uw browser niet meer ondersteunen. Hierdoor kunnen sommige features niet werken.
Kozijn-info.nl
Kozijn-info.nl

Aluminium kozijnen plaatsen

Ben je op zoek naar een effectieve manier om de isolatiewaarde van jouw woning te verbeteren? Zijn jouw bestaande kozijnen aan vervanging toe, en zoek je duurzame kozijnen met een moderne uitstraling? In dat geval kan het interessant zijn om aluminium kozijnen te plaatsen. Het materiaal is sterk, slijtvast en goed bestand tegen de elementen. Bovendien kunnen de kozijnen uitstekend aangepast worden aan jouw wensen. Het plaatsen van aluminium kozijnen is echter geen eenvoudige klus.

Zelf plaatsen van aluminium kozijnen

Wanneer je besluit om zelf aluminium kozijnen te gaan plaatsen is het belangrijk dat je precies weet welke afmetingen de kozijn moet hebben. Aluminium is immers aanzienlijk minder eenvoudig bij te werken dan hout. Kloppen de afmetingen niet, dan kan dit ervoor zorgen dat het onmogelijk is om de aluminium kozijnen te plaatsen zonder aanpassing van de negge. Dit is een lastige klus waar vaak hoge kosten aan verbonden zijn – het is dus beter om dit te vermijden.

Kloppen de afmetingen en kleuren met jouw wensen? Dan kun je de aluminium kozijnen gaan plaatsen. Let hierbij op dat het kozijn recht uitlijnt en niet onder teveel druk komt te staan. Let ook op een goede aansluiting van de tochtrubbers – kieren laten lucht door en zorgen ervoor dat warmte uit jouw woning kan ontsnappen. Eventuele kleine kieren kun je na het controleren van de montage afdichten met purschuim of kit.

Laat je aluminium kozijnen plaatsen door een vakman

Omdat het plaatsen van aluminium kozijnen zo bewerkelijk kan zijn is het vaak verstandiger om de plaatsing door een ervaren specialist uit te laten voeren. Het kozijn wordt zo altijd correct geplaatst en krijg je bovendien garantie op de kwaliteit van de constructie.

Als je je aluminium kozijnen voordelig wilt laten plaatsen kun je eenvoudig de beste kozijnen vinden tegen de beste prijzen door gebruik te maken van onze offerte service. Dankzij het systeem van onze partner hoef je niet meer op zoek te gaan naar verschillende aanbieders op het internet – je kunt bij ons binnen één minuut direct verschillende offertes aanvragen. Zo vergelijk je moeiteloos de tarieven van kozijnzetters bij jou in de buurt en kun je jouw aluminium kozijnen altijd plaatsen binnen je streefbudget. Wil je weten welke aanbieder in jouw geval de beste oplossing biedt? Vraag dan nu offertes aan.

 

Offertes voor kozijnen ontvangen?

Kies voor een erkende kozijnspecialist en verzeker jezelf van een correcte plaatsing van de kozijnen. Via onderstaand formulier ontvang je vrijblijvend prijsvoorstellen en advies van specialisten actief in jouw buurt.

  • Gratis
  • Vrijblijvend
  • Vergelijk & Bespaar
  • Erkende kozijnspecialisten